ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Μια χαρά η διαιτησία στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Τη διαιτησία του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ντέμης: «Μια χαρά η διαιτησία στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Τη διαιτησία του ΠΑΟΚΑΕΚ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Θα μπορούσε να σφυρίξει φάουλ στον Ίνγκασον, αλλά δεν είναι κόκκινη… αναγκαστικά», τόνισε μεταξύ άλλων και ανέφερε πως όπως φάνηκε από την εικόνα του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Έσκας άφηνε τα μαρκαρίσματα.

«Μια χαρά ήταν η διαιτησία, συνεπής ήταν ο διαιτητής. Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, διαμαρτύρεται και ο ΠΑΟΚ άρα μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Θα μπορούσε να σφυρίξει φάουλ στον Ίνγκασον, αλλά δεν είναι κόκκινη… αναγκαστικά. Θα έπρεπε να είναι σε προφανή θέση για γκολ και να είναι στην κατοχή του η μπάλα. Είδα έναν διαιτητή που άφηνε τα μαρκαρίσματα. Θα μπορούσε να βγάλει μια κάρτα στον Άμραμπατ για παράδειγμα σε ένα μαρκάρισμα στον Σάστρε. Όσον αφορά τη μονομαχία Αραούχο-Ολιβέιρα, προσπαθεί ο Ολιβέιρα να πατήσει στο χορτάρι και επειδή το μαρκάρισμα γίνεται τόσο γρήγορα τον πατάει. Καθαρός παίκτης ο Αραούχο, παθιασμένος απλά επειδή πήγε με τις τάπες για αυτό και πήρε την κίτρινη», ανέφερε.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 79.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...