ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντωνιάδης: «Toν νίκησα τον καταραμένο τον καρκίνο»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε για τη γενναία μάχη του με τον καρκίνο συγκλονίζοντας τον κόσμο με τα λόγια του.

Αντωνιάδης: «Toν νίκησα τον καταραμένο τον καρκίνο»

Ο εμβληματικός «ψηλός» του Παναθηναϊκού μίλησε κατά τη βράβευση του από το gazzetta. gr για τη γενναία μάχη που έδωσε επί τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο.

«Ίσως έχετε καιρό να με δείτε γιατί τέσσερα χρόνια πέρασα ένα μαραθώνιο και είμαι περήφανος που τον κέρδισα. Αυτό λέω σε όλους όσοι έχουν αυτό το καταραμένο, να μην εγκαταλείψουν! Ευχαριστώ, τους δημοσιογράφους και τον κόσμο.

Είμαι ίσως ο μεγαλύτερος από τους τιμώμενους. Είναι μια απαρχή σήμερα της επανένταξης μου στην κανονικότητα, γιατί δεν είχα τη διάθεση και την σωματική ικανότητα να κυκλοφορήσω. Κυκλοφορούσα με καρότσι. Ακόμη δεν περπατώ καλά, αλλά με την πάροδο του χρόνου και την αγάπη της γυναίκας μου, είμαι εδώ και παραλαμβάνω ένα από τα 600 βραβεία που έχω παραλάβει από φορείς»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: gazzetta.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.