ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Η εμφάνιση με τον Βόλο να είναι οδηγός για τη συνέχεια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού

Νικολογιάννης: «Η εμφάνιση με τον Βόλο να είναι οδηγός για τη συνέχεια»

Για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου (2-0), αλλά και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που έπαιξε το «τριφύλλι», μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, για την 3η σερί επικράτηση των «πράσινων», ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Στο ματς με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός νίκησε με το ίδιο σκορ, όπως με τον Βόλο, αλλά είχε προβλήματα. Στο ματς με τον Βόλο ήταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός του β’ γύρου και από τους καλύτερους τη χρονιά. Ήταν γεμάτος, έβγαινε είτε από δεξιά και αριστερά είτε από τον άξονα. Είναι σημαντικό που ήρθε τώρα αυτή η εμφάνιση, που πάμε στην τελική ευθεία. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν 4 και 5-0, αλλά η εμφάνιση είναι ένας οδηγός για τη συνέχεια. Αυτό θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Αυτά είναι παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα για το αν ο Παναθηναϊκός στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους Παλάσιος και Μαντσίνι: «Ο Παλάσιος ήταν ο καλύτερος της ομάδας. Φέτος έχει πέντε δοκάρια! Αυτά κάποια στιγμή γυρίζουν. Το σημαντικό είναι ότι βρήκε τον καλό του εαυτό. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ο Μαντσίνι έχει δέσει με την ομάδα. Η παρουσία του βοήθησε πολύ και τον Χουάνκαρ να φανεί».

Για Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον:  «Ο Κλεϊνχέισλερ είναι αμφίβολος, πιστεύω θα ξέρουμε την Πέμπτη. Και να μπει στην προπόνηση, το πολύ να είναι στην αποστολή. Ο Μάγκνουσον προπονείται κανονικά, θα είναι στη διάθεση του προπονητή, πιστεύω ότι θα είναι στην αποστολή»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.