ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πανάθα στην Αλεξανδρούπολη!

Μετάλλια, ρεκόρ Παναθηναϊκού και προκρίσεις σε τελικούς είχε το πρωινό πρόγραμμα του χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης για τον Παναθηναϊκό.

Πανάθα στην Αλεξανδρούπολη!

Η τετράδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ ελεύθερο mixed, το μοναδικό τελικό της πρωινής (19/2) πέμπτης αγωνιστικής ενότητας των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων OPEN, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» στην Αλεξανδρούπολη.

Για τον Παναθηναϊκό, αγωνίσθηκαν οι Κώστας Αποστολάκος, Κρίσταν Γκολομέεβ, Καλλιόπη Ζαϊμη και Νόρα Δράκου που σημείωσαν χρόνο 3:38.33 που είναι και ρεκόρ Συλλόγου.

Τις καλύτερες επιδόσεις στα προκριματικά σημείωσαν οι (αντίστοιχα στις γυναίκες και στους άνδρες):

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

50μ πεταλούδα: Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟ) 27.21 – Στέργιος Μάριος Μπίλας (Ολυμπιακός) 23.82

100μ πρόσθιο: Μαρίλεια Δρασίδου (ΑΟΠΦ) 1:11.22 – Δημήτρης Τσαλιαγκός (ΠΑΟ) 1:03.03.

Από κει και πέρα στα 100μ. ελεύθερο ανδρών ο Αποστολάμος ήταν 9ος, ο Καλκάνης 35ος, ο Φρυδάκης 42ος και ο Βειογλάνης 56ος.

Στα 100μ. ελεύθερο στις γυναίκες η Γκογκόση ήταν 7η και η Ζαίμη 10η ενώ στα 50μ. πεταλούδα ο Βειογλάνης ήταν 42ος και ο Αποστολάκος 47ος.

Στα 100μ. πρόσθιο η Χαρίτου ήταν 3η, στα 50μ. πεταλούδα η Γκογκόση 7η, στα 100μ. πρόσθιο ο Γκικόπουλος 6ος και στα 200μ. ύπτιο ο Σαίρης 8ος..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.