ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλει να ανανεώσει τον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Παναθηναϊκός κάνει σοβαρές σκέψεις να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

«Θέλει να ανανεώσει τον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός»

Μετά την αίσια έκβαση της υπόθεσης του Αϊτόρ, οι Πράσινοι βάζουν μπροστά για τις υπόλοιπες περιπτώσεις των παικτών που λήγουν σύντομα ή… λιγότερο σύντομα τα συμβόλαιά τους.

Μία εξ αυτών και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος δεσμεύεται ως το 2024 με το Τριφύλλι και σύμφωνα με τη “Sportday” στον Παναθηναϊκό θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για περισσότερα χρόνια. Ήδη μάλιστα έχει μεταφερθεί αυτή η διάθεση προς τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Κάρλος Γκρανέρο, ενημερώνοντάς τον πως μέσα στους προσεχείς μήνες θα τεθεί το θέμα επί τάπητος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.