ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απάντησε για Παναθηναϊκό ο Ποτσέκο!

Τι ακριβώς ανέφερε ο Ποτσέκο για τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον ίδιο.

Απάντησε για Παναθηναϊκό ο Ποτσέκο!

Ο προπονητής της Ιταλίας ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου πριν τα παιχνίδια της Ιταλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν αινιγματικός, αφού ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε κάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ήδη σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα γιατί πρέπει να φροντίσω αυτά τα παιδιά να τιμήσουν την μπλε φανέλα, οπότε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή την στιγμή».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...