ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα Πούτιν για πόλεμο με την Δύση!

Βόμβες.

Βόμβα Πούτιν για πόλεμο με την Δύση!

Στον απόηχο της ιστορικής επίσκεψης Μπάιντεν στο Κίεβο, όπου δι’ αυτού η Δύση επαναβεβαίωσε τη στήριξή της στην Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνει αυτή τη στιγμή την πολυαναμενόμενη, καθυστερημένη, όπως λέγεται, ομιλία του για την κατάσταση του έθνους στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της Ρωσίας, ξετυλίγοντας τις απόψεις του για την εισβολή στη γειτονική χώρα και το όραμά του για το αύριο της Ρωσίας.

Η ομιλία, κατά τη διάρκεια της οποίας η ιστοσελίδα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού καναλιού έπεσε, με τον IT Army of Ukraine, μια ομάδα χάκερ, να αναλαμβάνει την ευθύνη της κυβερνοεπίθεσης, έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την κήρυξη του πολέμου στο Κίεβο, αλλά και ακριβώς έναν χρόνο μετά την ομιλία του όπου προανήγγειλε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας, την οποία θέλησε να απαλλάξει από τους ναζί που την κυβερνούν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώπιον των στενών συνεργατών του στις πρώτες σειρές (Πεσκόφ, Μεντβέντεφ, Λαβρόφ, Σοϊγκού) και του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλου, ξεκίνησε μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που διάγει η χώρα, ακόμα και πριν από τα ιστορικά γεγονότα, όπως είπε.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με σχόλιο των New York Times, πάντως, ο πρόεδρος Πούτιν φάνηκε εξαρχής πως δεν περιμένει ο πόλεμος να τελειώσει σύντομα, καθώς υποσχέθηκε σε όσους υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους τακτική άδεια τουλάχιστον 14 ημερών και όχι λιγότερο συχνά από μία φορά το εξάμηνο.

Πηγή: kathimerini.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.