ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μεγάλο βήμα ο Παναθηναϊκός με την πρώτη θέση»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημειώνει την τεράστια πρόοδο που έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες.

Νικολογιάννης: «Μεγάλο βήμα ο Παναθηναϊκός με την πρώτη θέση»

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει μέσα σε λίγους μήνες να κάνει πορεία πρωταθλητισμού κι αυτό συνιστά αναμφίβολα μεγάλη πρόοδο, ανεξάρτητα από την έκβαση στη μάχη του τίτλου, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης. «Έχει κάνει μεγάλο βήμα ο Παναθηναϊκός όντας πρώτος τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, αν αναλογιστούμε τι έκανε τα τελευταία χρόνια. Είναι η καλύτερη σεζόν της ομάδας από το 2010», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε πως περιμένει πιο αποφασιστικό τον Ολυμπιακό το Σάββατο. «Από το 2009 έχει να πάει ως πρωτοπόρος στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’. Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ξέρει πως αν κερδίσει θα μπει γερά στη μάχη του τίτλου. Αντίθετα, αν ο Παναθηναϊκός πάρει το διπλό, θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον Ολυμπιακό», επισήμανε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.