ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο στο Ισραήλ: «Εξετάζω προτάσεις από την Euroleague»

Ανοίγει ο δρόμος για τον Πάμπλο Λάσο στον Παναθηναϊκό καθώς ο Ισπανός προπονητής αρνήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Ισραήλ

Λάσο στο Ισραήλ: «Εξετάζω προτάσεις από την Euroleague»

Ανοίγει ο δρόμος για συμφωνία με τον Πάμπλο Λάσο!

Ο πολύπειρος Ισπανός προπονητής του οποίου το όνομα παίζει δυνατά για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, απέρριψε την πρόταση που του κατέθεσε η ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Μάλιστα, ο επί σειρά ετών πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή εξετάζει προτάσεις από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας, με τον “εξάστερο” να είναι ο πιθανότερος προορισμός του για την νέα σεζόν καθώς αναμένονται οι ανακοινώσεις για την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη ως head coach της ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο Λάσο φέρεται να έχει λάβει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ:

«Ο Πάμπλο Λάσο δεν αναμένεται να είναι προπονητή της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Μέχρι πρότινος έγιναν πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με τον Ισπανό κόουτς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής. Το πρωί μας ενημέρωσε ότι εξετάζει προτάσεις από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν και έτσι μας ζήτησε περισσότερο χρόνο για την απόφασή του.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε τον Λάσο ότι η διαδικασία επιλογής προπονητή για την εθνική ομάδα θα συνεχιστεί, αλλά εάν δεν βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.