ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με απουσίες στο Μιλάνο

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αρμάνι για τη Euroleague.

Παναθηναϊκός: Με απουσίες στο Μιλάνο

Λίγες ώρες μετά τις αλλαγές στην τεχνική του ηγεσία ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μιλάνο με την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα.

Εκτός της τελευταίας προπόνησης έμεινε ο Αρτούρας Γκουντάιτις ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στον ημιτελικό του Κυπέλλου με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθουν στην αποστολή.

Επιπλέον, εκτός έμειναν και οι Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που ενσωματώθηκαν στην Εθνική αλλά και ο Σαμοντούροφ που επέστρεψε από τις ΗΠΑ την Τρίτη και δεν θα ακολουθήσουν ούτε αυτοί την αποστολή στο Μιλάνο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.