ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: Αυτό είναι το πιο ευχάριστο για Παναθηναϊκό – Τα πλάνα Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού

Νικολογιάννης: Αυτό είναι το πιο ευχάριστο για Παναθηναϊκό - Τα πλάνα Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού, αλλά και για τη γενικότερη φετινή παρουσία της ομάδας μίλησε ο Τάσος Νικολογιάνης.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ έκανε ένα γενικό σχόλιο: «Στην Ελλάδα των υπερβολών, δοκάρι και μέσα είσαι γίγαντας. Δοκάρι και έξω είσαι άχρηστος. Η φετινή χρονιά για εμένα στον Παναθηναϊκό που κάνει πρωταθλητισμό είναι επιτυχημένη. Βλέπεις μια συνέχεια και μια ομάδα να διεκδικεί το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά το 1980! Από τότε έχουμε να δούμε ένα πρωτάθλημα με τόσους διεκδικητές. Σε αυτό το πρωτάθλημα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση, κάτι που αν το λέγαμε πέρυσι τέτοια εποχή, οι περισσότεροι θα γέλαγαν μαζί μας. Πέρυσι τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός πάλευε να μπει στα πλέι οφ. 19 Φεβρουαρίου είχε ηττηθεί από τον Παναιτωλικό και μετά νίκησε την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ένα χρόνο μετά η ομάδα είναι πρώτη με τα καλά της και τα κακά της. Η ουσία είναι ότι εξαίρεση ένα μήνα, βλέπεις μια ομάδα η οποία βελτιώνεται, βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της, προσθέτει παίκτες με ποιότητα. Το τελικό αποτέλεσμα θα μετρήσει, αλλά για εμένα περισσότερο θα μετρήσει η προοπτική. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει φέτος για να κάνει μια πορεία τα επόμενα χρόνια που αρμόζει στην ομάδα. Υπάρχει μια προοπτική και αυτό είναι το πιο ευχάριστο γεγονός».

Για την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σήμερα άρχισε η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Το πιο πιθανό είναι να μη γίνει καμία, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Φαίνεται ότι το σχήμα που είδαμε με τον Βόλο, που ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, δε θα πειραχτεί. Αν δεν προκύπτει κάποιο απρόοπτο. Υπάρχει μια σκέψη για το δεξί άκρο της άμυνας με τον Κώτσιρα, αλλά ο Βαγιαννίδη για να ολοκληρωθεί και να βελτιωθεί θα το κάνει μέσα από τα παιχνίδια και πρέπει να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλα παιχνίδια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει πολύ στο θέμα της τακτικής».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει περίπτωση για ανοικτή προπόνηση: «Δεν υπάρχει κάποιο αίτημα για ανοιχτή προπόνηση. Επίσης στην εποχή covid ανοιχτές προπονήσεις είναι επιθυμία να μη γίνονται. Τώρα το να πάνε κάποιοι στο ξενοδοχείο, είναι κάτι που έχει γίνει. Ανοικτή προπόνηση να γίνει δεν προκύπτει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.