Ερασιτέχνης

Για την αντίδραση και το βήμα πρόκρισης στο Final-4 του Κυπέλλου

Την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών θα επιδιώξει να πάρει σήμερα το απόγευμα (19:00, Live Streaming) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται στην Ορεστιάδα με τον τοπικό Άθλο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού

Δέκα ημέρες μετά τον αγώνα τους για την 14η αγωνιστική της Volley League στο κλειστό του Αγίου Θωμά (3-0 νίκη για Παναθηναϊκό), οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, αφού μεσολάβησαν οι ήττες από τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup και το πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, απέναντι στη μία ομάδα όπου του είχε βάλει δύσκολα στο ματς του πρώτου γύρου όταν ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να φτάσει στη νίκη.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Γεωργιάδης Εμμ. και Ιωαννίδης. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 19:00, η μετάδοση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μέσω Live Streaming, ενώ θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Θυμίζουμε πως τα υπόλοιπα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες του Final 4 είναι Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός (18:00), Κηφισιά – ΠΑΟΚ (18:30) και Άρης – Μίλωνας (19:00).

Η τελική φάση του Κυπέλλου ανδρών θα διεξαχθεί το διήμερο 31/3 – 1/4 και τα ζευγάρια του Final 4 θα προκύψουν από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/2 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Exit mobile version