ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο ξύλο στην Ταϊβάν! Η ομάδα του Ντουάιτ Χάουαρντ νίκησε στο μπάσκετ και στο μποξ ταυτόχρονα (vid)

Στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Ταϊβάν ανάμεσα στους Λέοπαρντς του Ντουάιτ Χάουαρντ και τους Χίροουμπεαρς ξέσπασε... σύρραξη, έπεσε ξύλο και 12 παίκτες αποβλήθηκαν. Ανάμεσά τους και ο πρώην All-Star του ΝΒΑ.

Απίστευτο ξύλο στην Ταϊβάν! Η ομάδα του Ντουάιτ Χάουαρντ νίκησε στο μπάσκετ και στο μποξ ταυτόχρονα (vid)

Ένας αγώνας του πρωταθλήματος Τ1 της Ταϊβάν, ανάμεσα στους Ταόγιαν Λέοπαρντς και τους Ταϊβάν Χίροουμπεαρς ξεκίνησε ως παιχνίδι μπάσκετ και ολοκληρώθηκε ως… μάχη του μποξ.

Ο γκαρντ των Λέοπαρντς, ο οποίος για την ιστορία ονομάζεται Τσεν Σιάο-Τζανγκ και είναι συμπαίκτης του πρώην All-Star του ΝΒΑ, Ντουάιτ Χάουρντ, έριξε αγκωνιά στον προσωπικό του αντίπαλο (Τσιάνγκ Γου-Αν), ο οποίος αντέδρασε και οι δυο τους άρχισαν να κυνηγιούνται στο παρκέ.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.