ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο «πράσινο» τεχνικό τιμ και ο Μέξας

Νέο τεχνικό τιμ δημιουργεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά την επιστροφή του Βασίλη Σίμτσακ, προσθέτει και τον Κώστα Μέξα.

Στο «πράσινο» τεχνικό τιμ και ο Μέξας

Ο Χρήστος Σερέλης που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ως το τέλος της φετινής σεζόν, θέλει να σχηματίσει το τεχνικό τιμ που θα έχει δίπλα του και μετά τον Βασίλη Σίμτσακ, φέρνει στο «τριφύλλι» και τον Κώστα Μέξα.

Ο Μέξας που μόλις ανέλαβε τον Ηρακλή, θα καθοδηγεί τον «Γηραιό» στην αναμέτρηση κόντρα στο Σχηματάρι και στη συνέχεια θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Αθήνα για να ενταχθεί στο «τριφύλλι».

Ο Χρήστος Σερέλης έχει σε μεγάλη εκτίμηση των πρώην τεχνικό του Ιωνικού Νίκαιας και νυν του Ηρακλή και θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του στον Παναθηναϊκό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.