ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα κάνει τη ζημιά αν αξιοποιήσει τους χώρους ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο άγχος από τον Παναθηναϊκό για τη νίκη, εξηγώντας το γιατί, ενώ εστίασε και στα σημεία που θα κρίνουν το ντέρμπι υπέρ του.

Νικολογιάννης: «Θα κάνει τη ζημιά αν αξιοποιήσει τους χώρους ο Παναθηναϊκός»

Την σημασία που έχει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τους… λόγους που έχει ο καθένας για να κερδίσει, κατέγραψε στον ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ξέρει ότι αν κερδίσει θα παραμείνει στην κορυφή χωρίς να τον νοιάζει τι θα κάνει η ΑΕΚ, που θα έχει παίξει βέβαια νωρίτερα. Αν φέρει ισοπαλία θα έχει αφήσει πίσω τον Ολυμπιακό αλλά θα τον έχει περάσει πιθανότατα η ΑΕΚ. Αν χάσει ουσιαστικά θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα από την αρχή, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός θα είναι μέσα στο κόλπο. Σκοπεύει να κάνει το παιχνίδι του, δεν συνηθίζει να περιμένει τον αντίπαλο ο Γιοβάνοβιτς, ούτε να αλλάζει την τακτική του. Πιο πολύ καίγεται ο Ολυμπιακός για τη νίκη, η ήττα θα του κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Όχι ότι δεν θέλει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, ξέρουν όλοι στα αποδυτήρια -ακόμα και οι καινούργιοι- τη σημασία του αγώνα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι o Κλεϊνχέισλερ έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα μπει στην αυριανή προπόνηση του «τριφυλλιού» και θα είναι στην ευχέρεια του Γιοβάνοβιτς το αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει πίσω στο σκορ στα ντέρμπι, όπως έχει συμβεί έως τώρα τη φετινή σεζόν, γιατί είναι δύσκολο να καταφέρνει να τα γυρίζει πάντα.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε τέλος ότι οι «πράσινοι» θα βρουν χώρους και αν τους αξιοποιήσουν θα μπορέσουν να κάνουν την ζημιά, μπαίνοντας παράλληλα χωρίς φόβο αλλά με αυτοσυγκέντρωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.