ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Οι δυο υποομάδες των Κόκκινων έχουν ανοίξει πλέον τα χαρτιά τους και οι εκατέρωθεν επιθέσεις δεν σταματούν.

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Οι χθεσινές υποψηφιότητες της Αφροδίτης Σκαφίδα και του Γιώργου Κόρομι έχουν προκαλέσει τριγμούς και οι Διάσημοι καλούνται να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να επανέλθουν στις νίκες.

Πώς είναι όμως το κλίμα στη Μπλε ομάδα; Επιμένουν τα προβλήματα; Οι Μπλε έρχονται στον αγώνα για να κάνουν επιτέλους το πρώτο βήμα στο έπαθλο επικοινωνίας και να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Το βλέμμα τους είναι στραμμένο στη νίκη γιατί αυτή θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια τους.

Ένα μήνυμα από την Καρολίνα περιμένει τον Μάριο. Θα κερδίσουν οι Διάσημοι ώστε να μπορέσει να το ακούσει;

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Οι Διάσημοι έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα επικοινωνίας μέχρι στιγμής ενώ οι Μαχητές παλεύουν αυτή τη φορά έστω να δούνε μερικά tweets από το κοινό.

Ωστόσο όπως φαίνεται όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Τι κι αν οι νέοι παίκτες έδωσαν στους Μπλε έναν αέρα στα αγωνίσματα για ακόμα μια φορά δεν μπορούν να κερδίσουν τους Κόκκινους και δεν θα μπορέσουν να δουν μηνύματα από τον έξω κόσμο.

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι θα επικοινωνήσουν ξανά με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και φυσικά από τα πρόσωπα αυτά δεν θα λείψει η Καρολίνα, η οποία για ακόμα μια φορά θα στείλει το μήνυμα της στον νέο της έρωτα, τον Μάριο Πρίαμο.

Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα από Διάσημους και Μελίνα Μεταξά από Μαχητές βρίσκονται στον «τάκο» και περιμένουν να ακούσουν την απόφαση του κοινού για την παραμονή τους στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο εύκολος στόχος των Διασήμων καθώς πάντα τον επιλέγουν για υποψήφιο. Από την άλλη η υποψηφιότητα του Κορόμι αποτελεί σοκ καθώς είναι από τους δυνατούς παίκτες ενώ της Αφροδίτης Σκαφίδα ίσως ήταν από τις αναμενόμενες καθώς δεν είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Από την άλλη οι Μαχητές πάνε πιο ήσυχοι στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς έχουν αυτή τη φορά μόνο έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Μελίνα Μεταξά ήταν ο εύκολος στόχος λόγω του τραυματισμού της.

Στο τέλος όμως το κοινό είναι ο κριτής και εκείνο αποφασίζει ποιος παίκτης μένει και ποιος παίκτης φεύγει.

Έτσι λοιπόν η Αφροδίτη Σκαφίδα εξασφαλίζει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο και η Μελίνα Μεταξά, η οποία ελπίζει να επιστρέψει δριμύτερη στους στίβους μάχης. Ο Γιάννης Κόρομι δεν κινδυνεύει επίσης και επιστρέφει στην καλύβα των Κόκκινων.

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος «ζαχαροπλάστης» δεν αντέχει αυτή την εβδομάδα και παίρνει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Ετοιμάζει λοιπόν βαλίτσες και επιστρέφει Ελλάδα.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ