ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Μαντζούκα στο Μιλάνο

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο για τη Euroleague συμπεριλήφθηκε τελικά ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Παναθηναϊκός: Με Μαντζούκα στο Μιλάνο

Την απόφαση να επιστρατεύσει τον Λευτέρη Μαντζούκα από την Εθνική ομάδα έλαβε ο Παναθηναϊκός, μετά και τις πολλές απώλειες που υπήρχαν.

Ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να καλέσει τον νεαρό παίκτη, μετά και τις απουσίες του Δημήτρη Αγραβάνη και του Λευτέρη Μποχωρίδη αλλά και εκείνες των Αρτούρας Γκουντάιτις, Γ. Καλαϊτζάκη εξαιτίας τραυματισμών αλλά και του Π. Καλαϊτζάκη που συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής.

Έτσι ο Παναθηναϊκός ταξιδέυει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας με εννέα παίκτες.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι που ταξιδεύουν στο Μιλάνο:

Γκαρντ: Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Τόμας. Φόργουορντ: Γουίλιαμς, Μπέικον, Πονίτκα, Μαντζούκας, Σαμοντούροβ. Σέντερ: Παπαγιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.