ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, απομένει μισή σεζόν ακόμη»

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη ως υπηρεσιακού προπονητή του Παναθηναϊκού.

Σερέλης: «Να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, απομένει μισή σεζόν ακόμη»

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη ως υπηρεσιακού προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο 48χρονος προπονητής χαρακτήρισε δικαίωση για τον ίδιο την ευκαιρία που πήρε, έστω και ως υπηρεσιακός, ενώ ξεκαθάρισε πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του.

Aναλυτικά, ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για:

-το αν ήταν όνειρο η θέση του πρώτου προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον μπάσκετ τόσα χρόνια και είναι σε μία ομάδα όπως το Λαύριο, έχοντας φτάσει από πολύ χαμηλά σε αυτό το επίπεδο, προφανώς είναι μία δικαίωση, και προσωπική αλλά και της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι για να βρεθώ στον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά το μόνο που μας μένει είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για την ομάδα. Τα προσωπικά είναι μετά». -το αν ήταν ένα «ηλεκτροσόκ» που χρειάζονταν οι παίκτες: «Αυτό που πιστεύω και το έχω ήδη πει στους παίκτες είναι ότι αύριο, επειδή δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε σχεδόν τίποτα, μία προπόνηση μόνο, να βγάλουνε μία αντίδραση, να δείξουμε ότι έχουμε γυρίσει σελίδα και ότι βλέπουμε μπροστά, γιατί υπάρχουν ακόμα τέσσερις μήνες, σχεδόν μισή σεζόν μπροστά μας και πρέπει να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι». -το ματς με την Αρμάνι: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολύ τακτικά με μία προπόνηση. Το καλό στη Euroleague είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι γνωστοί, όλες οι ομάδες είναι γνωστές, πάνω κάτω οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν. Από εκεί και πέρα το πιο βασικό κομμάτι είναι το πνευματικό για την ομάδα μας. Πώς θα παρουσιαστεί, να αλλάξει τσιπάκι, να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μέσα και να διεκδικούμε κάθε φάση και σιγά – σιγά να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...