ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: “Καθάρισε” τον Άθλο Ορεστιάδας και πέρασε στο final four

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Άθλο Ορεστιάδας και προκρίθηκε στο final four βόλεϊ ανδρών.

Παναθηναϊκός:

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Άθλο Ορεστιάδας και προκρίθηκε στο final four βόλεϊ ανδρών.

Οι πράσινοι έβγαλαν αντίδραση, έπαιξαν καλό βόλεϊ και πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στον Άθλο .Έτσι, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αύριο, Πέμπτη, το τριφύλλι θα μάθει τον αντίπαλό του. Οι υπόλοιπες ομάδες του Final 4 είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Μίλων.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Μέκιος, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 19-25, 22-25) σε 79′

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Γκένοφ 8 (8/15 επ., 60% υπ. – 30% άριστες), Γκλάντστοουν 9 (6/11 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Ντε Πρα 9 (7/19 επ., 2 μπλοκ), Κασαμπαλής 1 (1/4 επ.), Αλγκούλ 5 (4/8 επ., 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 5 (3/12 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 88% υπ. – 75% άριστες) / Βελούδης (λ, 50% υπ. – 32% άριστες), Τσιουτσιουλούδης, Τσολακίδης, Μποζίδης 2 (1/1 επ., 1 άσσος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Κόβαρ 9 (7/19 επ., 2 μπλοκ, 67% υπ. – 56% άριστες), Πετρέας 4 (0/4 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Γιάκομπσεν 1 (1 μπλοκ), Ρανγκέλ 11 (9/13 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Φράγκος 7 (6/11 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. -31% άριστες), Φράγκος 7 (6/11 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. – 31% άριστες), Ερνάντεζ 22 (19/31 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ) / Ζήσης (λ, 71% υπ. – 29% άριστες), Γεωργίου, Μπάσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Πήραμε την πρόκριση και την πήραμε καθαρά. Περιμέναμε πιο μεγάλη αντίσταση από τον Άθλο αλλά θεωρώ ότι το σέρβις μας έκανε καλή δουλειά. Καταφέραμε να πάρουμε μια πρόκριση που ήταν σημαντική για μας που μας οδηγεί σε ένα ακόμη Final 4.

Σε ερώτηση για το Challenge Cup είπε:

Χάσαμε στον ημιτελικό του Challenge Cup και μας έχει πειράξει πάρα πολύ και όλοι ακόμα το σκεφτόμαστε. Σημασία έχει ότι προχωράει η ομάδα, συνεχίζει να είναι μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται μέσα σε όλους τους υπόλοιπους στόχους και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Άθλο ανέφερε:

Τα διαστήματα που χάναμε τη διαφορά σήμερα ήταν από υπερβολικό ρίσκο του Άθλου στο σέρβις και πραγματικά μας δυσκόλευε αλλά είχαμε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.