ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ηττα για τον Παναθηναϊκό και ένταση Σεράφειο!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 11-9 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεράφειο, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και μικροεπεισόδια στο φινάλε.

Ηττα για τον Παναθηναϊκό και ένταση Σεράφειο!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 11-9 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεράφειο, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και μικροεπεισόδια στο φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα και ύστερα από πέντε αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 25, όσον αφορά τον G1 Όμιλο του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι χωρίς τον Δημήτρη Μάζη στον πάγκο, που ήταν τιμωρημένος λόγω κόκκινης πάλεψαν το παιχνίδι και μείωσαν στο γκολ (9-8) παλεύοντας για μεγάλη ανατροπή. Ο Μανώλης Σολανάκης αμέσως μετά έγραψε το 10-8 για τους γηπεδούχους. Το 11-8 ήρθε στο 2:01 από τον Γωνιωτάκη, ενώ το τελικό 11-9 διαμόρφωσε ο Αλβέρτης στο 1:23.

Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια»
Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια» 53 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ομαλά, καθώς όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος στο 2:01, δηλαδή όταν ο Γωνιωτάκης έκανε το 11-8 οι διαιτητές απέβαλλαν τον Νάσο Ηρειώτη από τον πάγκο των «πράσινων», για έντονη διαμαρτυρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.