ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με πολλά προβλήματα απέναντι στην Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρμάνι εκτός έδρας (21:30, Novasports Prime), με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο και με ένα… τσουβάλι από προβλήματα.

Παναθηναϊκός: Με πολλά προβλήματα απέναντι στην Αρμάνι

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τη Βαλένθια αλλά και το τέλος των υποχρεώσεών τους για το Κύπελλο Ελλάδας, επιστρέφουν στη δράση με νέα δεδομένα, αφού στο σημερινό παιχνίδι θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου ο Χρήστος Σερέλης και όχι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Διαφορετικό θα είναι και το προπονητικό τιμ, σε μία προσπάθεια των «πρασίνων» να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν για μία ακόμα φορά. Οι «πράσινοι» στο σημερινό παιχνίδι θα αγωνιστούν χωρίς τους Αρτούρας Γκουντάιτις, Γιώργο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον Δημήτρη Αγραβάνη, με αποτέλεσμα η αποστολή να αποτελείται από 10 παίκτες.

Ιδιαίτερης σημασίας ωστόσο είναι το παιχνίδι και για τους Ιταλούς. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα πραγματοποιεί ανάλογη απογοητευτική χρονιά με αυτή του Παναθηναϊκού και σίγουρα θέλει τη νίκη στην έδρα της για να εξωραΐσει κατά κάποιο τρόπο την εικόνα της.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.