ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Να δούμε την αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση Ράντονιτς»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι έχει ενδιαφέρον το πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο μετά την αλλαγή προπονητή και στάθηκε στις ουκ ολίγες απουσίες.

Πετρίδης: «Να δούμε την αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση Ράντονιτς»

Την εικόνα που θα βγάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το «διαζύγιο» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει να δει ο Γιώργος Πετρίδης όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ έκανε ειδική μνεία καις τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Πολλές οι απουσίες για το ματς με την Αρμάνι, θα έχει μια δεκάδα ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει οι ξένοι και μόνο ένας ψηλός, αφού προτιμήθηκε να μην ρισκάρουν με τον Γκουντάιτις. Ο Μποχωρίδης έχει ενοχλήσεις στο πόδι, ο ένας Καλαϊτζάκης είναι στην Εθνική ο άλλος τραυματίας, εκτός είναι και ο Αγραβάνης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός και κυρίως τι αντίδραση θα βγάλουν οι παίκτες του μετά τις εξελίξεις και την αποχώρηση του Ράντονιτς. Να δείξουν ότι η εικόνα που παρουσίαζαν δεν είχε σχέση με την αξία τους και τις πραγματικές τους δυνατότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι υπάρχει η πιθανότητα αν βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής να έρθει στο «τριφύλλι» και να αναλάβει ακόμα και… αύριο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι σημαντικότερο όλων είναι ο Παναθηναϊκός να φτιάξει ένα οργανόγραμμα που θα είναι καλύτερο από το υπάρχον για να προχωρήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Ακούστε το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.