ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Basket League: Αλλαγή ώρας στο Παναθηναϊκός – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ να ανακοίνωσή του ενημέρωσε για αλλαγές στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καρδίτσα να αλλάζει ώρα.

Basket League: Αλλαγή ώρας στο Παναθηναϊκός - Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ να ανακοίνωσή του ενημέρωσε για αλλαγές στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καρδίτσα να αλλάζει ώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας -ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» το Σάββατο 4 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 15:30 (αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η συνάντηση Παναθηναϊκός – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 4/3 με ώρα έναρξης τις 20:30 (αντί για τις 19:15 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την EΡΤ3.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση Άρης – Περιστέρι bwin θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 5 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 20:30 (αντί για τις 19:15 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ