ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Συγκεντρωμένοι με στόχο να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε στις δηλώσεις που θα «παίξουν» στην εκπομπή Sportshow της COSMOTE TV στο pregame, τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Γιοβάνοβιτς: «Συγκεντρωμένοι με στόχο να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Στο αγωνιστικό πλάνο που έχει καταστρώσει για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Sportshow της COSMOTE TV στο pregame πριν το ντέρμπι «αιωνίων»: «Είναι ένα παιχνίδι, είναι τρεις βαθμοί και δεν θα καταστραφούμε αν δεν κερδίσουμε. Στην παρούσα φάση μετρά η νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή. Άλλωστε συμπεριλαμβανομένου κι αυτού του ντέρμπι, με τον Ολυμπιακού θα παίξουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς τρεις φορές. Και το ίδιο θα συμβεί με όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ψυχολογία για τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίρνει τίτλους τα τελευταία χρόνια. Έχει καλό προπονητή και καλές μονάδες».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να φθάσει στη νίκη: «Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα κερδίζει η ομάδα που θα κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την προηγούμενη κακή περίοδο και την κριτική που δέχθηκε η ομάδα: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που επιστρέψαμε στις νίκες, δεν ασχολούμαστε εμείς με αυτά. Δεν μπορείς ν’ ασχολείσαι με κάτι τέτοιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα μας. Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος ξέρουμε ότι θα έρθουν και δύσκολες στιγμές. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν και καλές στιγμές. Δουλεύουμε με προγραμματισμό και έχουμε καταφέρει να είμαστε στη πρώτη θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...