ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Πιθανή νίκη στο ντέρμπι θα δώσει ώθηση για το πρωτάθλημα που θα κριθεί στα πλέι οφ»

Στα πλέι οφ που θα κρίνουν το φετινό τίτλο, στάθηκε ο Γιάννης Κώτσιρας, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Κώτσιρας: «Πιθανή νίκη στο ντέρμπι θα δώσει ώθηση για το πρωτάθλημα που θα κριθεί στα πλέι οφ»

Ο δεξιός Γιάννης Κώτσιρας, σε δηλώσεις που θα «παίξουν» στο pregame της Cosmote TV πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στάθηκε στο ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play off.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει το know how στο πρωτάθλημα, γιατί τα τελευταία χρόνια τις περισσότερες φορές το κατακτά. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα, γιατί έχουν έξτρα κίνητρο». 

Για το αν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η δυνατή έδρα: «Δεν παίζουν μπάλα οι οπαδοί, παίζουμε εμείς. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα πρέπει ν’ αποφύγουμε τα λάθη. Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στο συγκεκριμένο ντέρμπι αλλά στα πλέι οφ. Απλώς θα δώσει καλή ψυχολογία σε όποιον το κερδίσει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.