ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Με Ιβάν αγνοεί την ήττα σε «αιώνιο» ντέρμπι ο Παναθηναϊκός (Vids)

Ο Σέρβος τεχνικός είναι αήττητος στον πάγκο του «τριφυλλιού» σε ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, με τα αποτελέσματα να είναι 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Με Ιβάν αγνοεί την ήττα σε «αιώνιο» ντέρμπι ο Παναθηναϊκός (Vids)

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πλησιάζει με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (24/2, 20:30) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ένας Παναθηναϊκός που προετοιμάζεται πυρετωδώς για ακόμα ένα «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα είναι το έκτο κατά σειρά με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτή τη διετία που βρίσκεται στον «πράσινο» πάγκο έχει μεταφέρει τη νοοτροπία αήττητου κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Για να βρει κάποιος ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να μεταφερθεί στα πλέι οφ της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021, με το «τριφύλλι» όμως να μην έχει τον Σέρβο «στρατηγό» στον πάγκο του.

Οι δύο «πράσινες» νίκες ήταν πέρσι στα πλέι οφ. Στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ισοπαλίες, δύο χωρίς σκορ (0-0) και μία στον πρώτο γύρο με 1-1. Στο Φάληρο ο Σέρβος τεχνικός είδε την ομάδα του πέρσι στον πρώτο γύρο να παίρνει σβηστά το 0-0 και στα πλέι οφ νίκησε δίκαια με 2-1.

Βέβαια, οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα βρεθούν άλλες δύο φορές αντιμέτωποι τη φετινή σεζόν -από μία σε κάθε έδρα- για τα πλέι οφ που έρχονται σε λίγο καιρό. Ωστόσο αν ο Παναθηναϊκός θέλει να κόψει πρώτος το νήμα και να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, θα πρέπει να πάρει νίκες επί του Ολυμπιακού ή αν δεν καταφέρει την επίτευξή τους, τουλάχιστον να μη χάσει, όπως κάτι αντίστοιχο είχε καταφέρει στο ματς του πρώτου γύρου, όταν και βρήκε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης από το σημείο του πέναλτι με τον Σπόραρ για το τελικό 1-1).

Τα αήττητα ντέρμπι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 (04/10/21)

https://www.youtube.com/watch?v=lHGDire4bSc&t=162s

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0 (16/01/22)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0 (17/04/22)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-2 (11/05/22)

https://www.youtube.com/watch?v=HWrgXIgCHNE

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1 (06/11/22)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.