ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα για το πράσινο διπλό στο Φάληρο

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (20:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Όλα για το πράσινο διπλό στο Φάληρο

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που τους ταλαιπώρησε και μετά τις νίκες επί των Λαμία, Άρη και Βόλου έχουν επαναφέρει το καλό αγωνιστικό επίπεδο και φυσικά το θετικό πρόσημο στην ψυχολογία και τη βαθμολογία.

Έτσι, παρόλο που το σημερινό ντέρμπι δεν κρίνει το πρωτάθλημα, δεν παύει να έχει μεγάλη σημασία για τη βαθμολογία αλλά και την ψυχολογία με την οποία θα μπει στα Play Off o Παναθηναϊκός.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο -5 από το «τριφύλλι» και ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, για να διεκδικήσουν και αυτοί τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα Play Off.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό ματς στο Φάληρο δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ενώ ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτη Ρέτσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως άγνωστη παραμένει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το σημερινό παιχνίδι, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν την ανακοίνωσε όπως συνηθίζεται μετά την τελευταία προπόνηση.

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Μπρινιόλι στο τέρμα και τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ, τετράδα από τα δεξιά στα αριστερά. Οι Κουρμπέλης, Πέρεθ και Μπερνάρντ θα είναι οι τρεις του κέντρου, ενώ οι Παλάσιος και Μαντσίνι θα αγωνιστούν στα δύο «φτερά» της επίθεσης, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή, στο γνωστό 4-3-3 του Γιοβάνοβιτς.

Ο Πορτογάλος, Ζοάο Πινέιρο θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια, 4ος θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Φάμπιο Μέλο, με AVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20:30, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί από το Cosmote Sports 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.