ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του τριφυλλιού (Pic)

Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται με την ίδια ενδεκάδα που κατέβηκε και στο παιχνίδι με τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του τριφυλλιού (Pic)

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του τριφυλλιού που θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Οι Μαντσίνι – Παλάσιος θα αγωνιστούν στα άκρα, με τους Κουρμπέλη,  Ρούμπεν και Μπερνάρ να αποτελούν την τριπλέτα στην μεσαία γραμμή του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: 

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ και Βαγιαννίδης. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ ενώ στο δεξί άκρο θα βρίσκεται Μαντσίνι, στο αριστερό ο Παλάσιος  και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.