ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Ιδανικό να κλείσει από τώρα τον Λάσο – Με GM τον Μπετσίροβιτς από τη νέα σεζόν»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με κυριότερο το θέμα του προπονητή, μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης

Πετρίδης: «Ιδανικό να κλείσει από τώρα τον Λάσο - Με GM τον Μπετσίροβιτς από τη νέα σεζόν»

«Κάτσε να βρούμε προπονητή… Αν ήταν καλοκαίρι, δεδομένα θα κοιτούσε την περίπτωση του Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί Έλληνες παίκτες», ήταν η απάντηση του ρεπόρτερ της ομάδας σε ερώτηση που δέχθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση απόκτησης του διεθνή γκαρντ.

Σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες για τον Πάμπλο Λάσο, υπογράμμισε: «Πάντα στην κορυφή είναι το όνομα του Λάσο. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είτε με την περίπτωση του Λάσο είτε με κάποιου άλλου. Επίσης, αν θα πάει τώρα με έναν νέο προπονητή ή θα συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι. Αν ο Λάσο έλεγε για το καλοκαίρι, τότε ίσως να μην διαφωνούσε η διοίκηση με τη συγκεκριμένη προοπτική».

«Το ιδανικό θα ήταν να κλείσει από τώρα τον προπονητή, γιατί μπορεί κάποια ευρωπαϊκή ομάδα να προσεγγίσει κάποιον από τους υποψήφιους στόχους και να τον δελεάσει με πρόταση αλλά και μπάτζετ για την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε. Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα κοιτάξει μόνο το θέμα του προπονητή, αλλά θα κοιτάξει να χτίσει και το γύρω-γύρω από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπετσίροβιτς από το καλοκαίρι. Είναι ένας άνθρωπος που θα αναλάβει ως GM την ομάδα».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.