ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Στο +5 δύο χρόνια αήττητος ακόμα και σε κακή βραδιά, ο Γιοβάνοβιτς τους δίδαξε πραγματικό ήθος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την κακή βραδιά του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, για την πενηνταρίσια διαιτησία, που σημαίνει… αλλοίωση για τον Ολυμπιακό και για τις τάπες του Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Στο +5 δύο χρόνια αήττητος ακόμα και σε κακή βραδιά, ο Γιοβάνοβιτς τους δίδαξε πραγματικό ήθος!

Ναι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, ναι είχε μία πολύ άσχημη βραδιά, ναι με βάση τις ευκαιρίες η ισοπαλία, που πήρε ήταν ένας χρυσός βαθμός, αλλά το χθεσινό παιχνίδι ήταν το απόλυτο ξεβράκωμα του Ολυμπιακού και της προπαγάνδας τους εδώ και 20 χρόνια.

Ανακοίνωση έβγαλαν μετά το παιχνίδι για αλλοιωμένο πρωτάθλημα επειδή ο διαιτητής πήγε στο var και ακύρωσε ένα γκολ, που ήταν οφ-σάιντ. Τέτοια ομολογία από μία ΠΑΕ, ότι θέλει να κερδίζει με γκολ-οφσάιντ δεν έχει ξαναγίνει. Το χθεσινό ήταν το απόλυτο ξεβράκωμα του Ολυμπιακού και όσων υποστήριζε 20 χρόνια και εμείς οι …γραφικοί φωνάζαμε, αλλά τώρα όλοι δικαιωνόμαστε.

Έτσι ήθελε, θέλει και θα θέλει να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Με γκολ-οφσάιντ. Επειδή αποδόθηκε χθες δικαιοσύνη μέσω var δεν το αντέχουν. Για αυτό και την έπεσαν στον Πινέιρο και μετά την ακύρωση του γκολ και με την λήξη του αγώνα, για αυτό και έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προβληματιστεί πολύ από την εμφάνισή του, αλλά θα πρέπει να νιώθει περήφανος, για αυτό, που πρεσβεύει. Όλο το ήθος του Παναθηναϊκού αποτυπώνεται στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετά το ματς στη συνέντευξη Τύπου δίδαξε πραγματικό ήθος και έδωσε την απάντηση που έπρεπε σε προκλητική ερώτηση ενός που δηλώνει δημοσιογράφος.

Ο Γιοβάνοβιτς είπε το πιο απλό, ότι αν υποτιμάς τον Παναθηναϊκό, υποτιμάς πρώτα από όλα την δική σου την ομάδα και με τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου μίλησε στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού.

Με τον Ιβάν πορευόμαστε μέχρι το τέλος, με στήριξη στην ομάδα, που χθες η απόδοσή της μας πίκρανε, αλλά και με την πίστη ότι αυτή ήταν μία κακή βραδιά. Μόνο ευλογημένοι πρέπει να νιώθουμε, που αυτός ο άνθρωπος είναι στον πάγκο της ομάδας.

Και κάτι ακόμα. Αν και δεν ήταν καλή η ομάδα έμεινε στο 0-0 (είχε και την δική της ευκαιρία με τον Σπόραρ) είναι στο +5 από τον Ολυμπιακό και με τον Γιοβάνοβιτς είναι αήττητος σε έξι παιχνίδια με την ομάδα του Πειραιά. Αυτό κάτι λέει, δεν είναι τυχαίο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.