ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Με Ντόρσεϊ κάνει και ποσοτικό αλλά και ποιοτικό «μπαμ»!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται. Το Panathinaikos24.gr αναλύει γιατί το «τριφύλλι» πρέπει να κυνηγήσει την περίπτωσή του.

Με Ντόρσεϊ κάνει και ποσοτικό αλλά και ποιοτικό «μπαμ»!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κυκλοφορεί ελεύθερος, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στην Ευρώπη χτύπησε alert πρώτα με την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές και εσχάτως με τον Παναθηναϊκό, που ψάχνει και ποιοτική αλλά και ποσοτική πρόσθεση στο ρόστερ με γνώμονα πάντα το μέλλον και την επόμενη χρονιά.

Στο «τριφύλλι» μετά τη λαίλαπα Ράντονιτς που ήρθε με περγαμηνές αλλά έφυγε διαλύοντας και ό,τι βάσεις υπήρχαν, ψάχνουν το ολικό comeback πρώτα στο θέμα του προπονητή, με τον Πάμπλο Λάσο να δεσπόζει στο προσκήνιο, αλλά δευτερευόντως οι «πράσινοι» επιζητούν και το up και σε θέματα ρόστερ. Προφανώς προπονητής και ρόστερ πάνε μαζί, ή μάλλον συνδέονται στην πορεία.

Το όνομα του Ντόρσεϊ δεν είναι τωρινό στο «πράσινο» πινακάκι, αλλά τούτη την ώρα μοιάζει με ιδανική ευκαιρία και όλα συνεπικουρούν πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κυνηγήσει την περίπτωσή του μέχρις εσχάτων για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ και οι λόγοι είναι πολλαπλάσιοι.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ θέλει να ξαναμπεί στο προσκήνιο, ο ιδιοκτήτης ψάχνει τρόπους αναβάθμισης όλου του κλαμπ και όλα μοιάζουν ιδανικά για να γίνει ο παίκτης κάτοικος ΟΑΚΑ με προοπτική πολλών ετών.

Πρώτα απ΄ όλα στο «τριφύλλι» θέλουν να δημιουργήσουν έναν ισχυρό ελληνικό κορμό για τα επόμενα χρόνια και με τις κατάλληλες προσθήκες ποιοτικών ξένων να επανέλθουν σαν διεκδικητές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πιθανή προσθήκη του Ντόρσεϊ θα αποφέρει πολλά κέρδη στον Παναθηναϊκό, καθώς και σε καλή ηλικία είναι για να «βγει μπροστά» αλλά και το κυριότερο είναι από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες παίκτες που κυκλοφορούν στην μπασκετική αγορά.

Προφανώς και για την περίπτωσή του υπάρχουν αρνητικά και αυτά κατά κύριο λόγο δεν είναι οικονομικής φύσης αλλά αγωνιστικής, με τον παίκτη να πασχίζει να βρει συμβόλαιο στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και για την ώρα δεν έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Ευρώπη.

Όμως, για όλα τα προβλήματα υπάρχουν και οι κατάλληλες λύσεις και ο Παναθηναϊκός αν θέλει όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ να κινηθεί με ανάλογα «μπαμ» έχει τον τρόπο να το πράξει, καθώς παρά τις παλινωδίες των τελευταίων ετών, το brand name του παραμένει ένα από τα τοπ ισχυρά στην Ευρωλίγκα.

Το ερυθρόλευκο πέρασμα του Ντόρσεϊ ανέβασε τις μετοχές του παίκτη και αυτό θα είναι κάτι που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί και ο ίδιος σε πιθανές συζητήσεις πάνω στο οικονομικό σκέλος, αλλά με καλή διάθεση και όρεξη όπως προαναφέραμε για ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο, όλα μπορούν να λυθούν και να ντυθεί ο παίκτης στα «πράσινα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.