ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα στο 90+5′ για τον Παναθηναϊκό στο «αιώνιο» ντέρμπι

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική.

Ήττα στο 90+5' για τον Παναθηναϊκό στο «αιώνιο» ντέρμπι

Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο από τους «ερυθρόλευκους» είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τους Καλοσκάκη και Βολάκη, αλλά του κόστισαν στο φινάλε τα ατομικά λάθη, τα οποία του στέρησαν το δικαίωμα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τους Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το ντέρμπι δυναμικά αγγίζοντας το γκολ μόλις στο 1′ με σουτ του Καλοσκάμη στο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς «τριφυλλιού» και στο 5′ ο Νταμπίζας απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από ενέργεια του Καλοσκάμη, άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, που στο 10′ θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ σε μεγάλη ευκαιρία του Βολάκη. Ο εξτρέμ του «τριφυλλιού» όμως νικήθηκε απ’ τον Παπαδούδη στο τετ α τετ.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα ηνία στο ματς, ενώ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Βολάκη στο β’ ημίχρονο. Κόντρα στη ροή του αγώνα κι ενώ οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα ατομικά λάθη των «πρασίνων» και αφού μείωσε με τον Χαραλαμπόγλου στο 87′, πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο 95′ με τον ίδιο παίκτη για το τελικό 2-1.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Ρέτσος, Κ. Κωστούλας, Καλογερόπουλος, Τσέλα, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Μπ. Κωστούλας, Προκοπίου, Σταυρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κάτρης, Λιατίφης (85′ Νικολετόπουλος), Συμεωνίδης, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος (75′ Καλός), Καλοσκάμης (85′ Τσιάβος), Νταμπίζας (90′ Ναλιτζής).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE