ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπόνηση με Μποχωρίδη, αλλά και με απουσίες

Με μια παρουσία αυτή του Λευτέρη Μποχωρίδη, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Προπόνηση με Μποχωρίδη, αλλά και με απουσίες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν απόψε (26/2) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον επερχόμενο αγώνα με την Εφές Αναντολού για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους στην Ευρωλίγκα.

Για μία ακόμα φορά τα προβλήματα δεν έλειψαν, γεμίζοντας το απουσιολόγιο του Χρήστου Σερέλη και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ.

Συγκεκριμένα εκτός προγράμματος έμεινε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και ο Αρτούρας Γκουντάιτις με ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Λευτέρης Μαντζούκας, όπως και ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως κανονικά προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.