ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Oπαδοί στις ΗΠΑ ζήτησαν την επιστροφή του Πιτίνο (Pic)

Αξέχαστος φαίνεται πως έχει μείνει ο Ρικ Πιτίνο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.

Παναθηναϊκός: Oπαδοί στις ΗΠΑ ζήτησαν την επιστροφή του Πιτίνο (Pic)

Την δική τους “κινητοποίηση” για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ έκαναν δύο νεαροί στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα στον εκτός έδρας αγώνα του IONA με το Mount St. Mary’s, μια κολλεγιακή ομάδα που εδρεύει στο Έμιτσμπουργκ του Μέριλαντ. Μια κωμόπολη δηλαδή των 1.200 κατοίκων. Εκεί υπήρχαν δύο φίλοι του «τριφυλλιού», που συνάντησαν τον Ρικ Πιτίνο ζητώντας του να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, μέσω ενός πλακάτ το οποίο και επέδειξαν στον φωτογραφικό φακό με τον Αμερικανό Hall of Famer.

Μάλιστα ο ίδιος ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτηση του στο twitter δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κίνηση αυτή:

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στη μέση μιας πόλης 1.200 κατοίκων στο Mount St. Mary’s. Καθώς έβγαινα, είδα την παρουσία του Παναθηναϊκού στις εξέδρες. Είναι πανταχού παρόντες. Χαίρομαι που βλέπω αυτούς τους νεαρούς άνδρες και εκτιμώ την υποστήριξή τους. Πάμε ΠΑΟ!!»

πράσινους» ο Ρικ Πιτίνο" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.