ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Επίπονη διαδικασία ο πρωταθλητισμός ειδικά για τον Παναθηναϊκό που απέχει καιρό»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και τον απόηχο που άφησε στις τάξεις των «πρασίνων» το ντέρμπι στο Φάληρο, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Επίπονη διαδικασία ο πρωταθλητισμός ειδικά για τον Παναθηναϊκό που απέχει καιρό»

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πρασίνων» στάθηκε στο αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή ισοπαλία στη συνέχεια λέγοντας: «Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός βέβαια στην ευκαιρία του Σπόραρ. Από τους παίκτες δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος ήταν καλός. Το ξέρουν στην ομάδα ότι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά είναι πολύ σημαντικό το ότι κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία βάσει της εικόνας. Ήταν γερό ταρακούνημα και θα κάνει μόνο καλό στην ομάδα όλο αυτό».

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε: «Δεν θυμάμαι σε άλλο ντέρμπι να είναι κακός για 80 λεπτά. Στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ δεν ισχύει πως έκανε κακή εμφάνιση. Έπαιξα καλά κόντρα στην πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όπως και να το κάνουμε είναι επίπονη διαδικασία ο πρωταθλητισμός και ειδικά για τον Παναθηναϊκό που απέχει καιρό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος ο Νικολογιάννης τοποθετήθηκε και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να νιώθουμε πολύ τυχεροί όλοι στην Ελλάδα που υπάρχει ο Γιοβάνοβιτς. Ο άνθρωπος δίνει σεμινάρια συμπεριφοράς ακόμα και στις συνεντεύξεις Τύπου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον έχει πραγματικά πολύ ψηλά. Δεν πέφτει καν στην «παγίδα» ακόμα και αν προκληθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.