ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Επιτέθηκε» στον Λάσο ο Ερτέλ!

Ευθεία επίθεση κατά του πρώην προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του στην Ισπανία ο Τομά Ερτέλ.

«Επιτέθηκε» στον Λάσο ο Ερτέλ!

«Απασφάλισε» κατά του Πάμπλο Λάσο ο Ερτέλ!

Ο γκαρντ της Ζενίτ, με συνέντευξη του στην ισπανική AS μίλησε για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη συνύπαρξη του με τον Ισπανό τεχνικό εκείνη την περίοδο τονίζοντας ότι αποτελούσε τον «αποδιοπομπαίο τράγο» για τον έμπειρο κόουτς.

«Μέχρι να πάω σε μια ντίσκο στην Αθήνα, πήγαινε πολύ καλά. Αλλά μόλις συνέβη αυτό το γεγονός, ο Πάμπλο Λάσο άρχισε να επινοεί πράγματα. Στη συνέχεια, ο ένοχος βρέθηκε γρήγορα, με χρησιμοποίησε ως αποδιοπομπαίο τράγο . Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος ή ο τελευταίος που θα κάνει πάρτι. Το υποθέτω: έκανα λάθος, έκανα λάθος. Αλλά στην αρχή δεν υπήρχαν προβλήματα, πήγαινε πολύ καλά. Ήταν μάλιστα προγραμματισμένο να μείνω στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν. Αν δεν είχα πάει στη ντίσκο, θα ήμουν ακόμα στη Μαδρίτη σήμερα».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 146.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στη Μπαρτσελόνα ήταν αδικία, ο προπονητής δεν με ήθελε από την αρχή. Στη Ρεάλ έκανα λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να έχω λάβει αυτή τη θεραπεία. Ειδικά από τη στιγμή που δεν ήμουν ο μόνος που βγήκα για πάρτι, συμμετείχαν αρκετοί. Αλλά ήμουν ο μόνος παίκτης με τον Τρέι Τόμπκινς που τους επιβλήθηκαν κυρώσεις»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.