ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δύο πράγματα με προβλημάτισαν από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης είδε ξανά ολόκληρο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σχολίασε τα δύο πράγματα που τον προβλημάτισαν περισσότερο.

Νικολογιάννης: «Δύο πράγματα με προβλημάτισαν από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη»

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» υπενθύμισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει σήμερα και αύριο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της επόμενης Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

«Στόχος είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός δύο νίκες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο και να δει μετά τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, έχεις στο +5 τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα ή θα είναι λίγο μπροστά ή λίγο πίσω από την ΑΕΚ με την έναρξη των playoffs», τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με το ντέρμπι του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το 0-0 με τον Ολυμπιακό, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι είδε ξανά σήμερα ολόκληρο το παιχνίδι, κάνοντας τις εξής επισημάνσεις: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε έλλειψη συγκέντρωσης, αυτοπεποίθησης και αδυναμία να ανταπεξέλθει στο πρέσινγκ του Ολυμπιακού, κάνοντας πολλά ατομικά λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, για ένα τέταρτο-εικοσάλεπτο είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν έκανε τις φάσεις, που έπρεπε να κάνει. Στο ίδιο διάστημα ο Ολυμπιακός είχε το δοκάρι και τη φάση του Κανός, η οποία, όμως, ίσως να μην μετρούσε, αν είχαμε γκολ, για οφσάιντ. Προβληματική για εμένα ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο 45λεπτο. Περίμενα να αντιδράσει, αλλά απλώς χειροτέρευε. Να πούμε εδώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή η παρουσία του Πούχατς, που ναι μεν είχε κάποια θεματάκια στην άμυνα, αλλά επιθετικά είχε τρομερή ενέργεια και τρομερή αυτοπεποίθηση».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και συμπλήρωσε: «Δύο πράγματα με προβλημάτισαν: Στο αμυντικό κομμάτι τα εύκολα λάθη στην πίεση του Ολυμπιακού και στο επιθετικό κομμάτι ότι πολλές στιγμές μπορούσε να βγει στην πλάτη της άμυνας, με τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά, αλλά δεν το έκανε ή το έκανε με λάθος τρόπο. Μπορούσε να βγάλει περισσότερες ευκαιρίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.