ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το φλεγόμενο βαγόνι – Σοκαριστική φωτογραφία δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία (pic)

Σοκ προκαλεί η εικόνα από το φλεγόμενο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας λίγα δευτερόλεπτα μετά τη μετωπική σύγκρουση με την εμπορική στα Τέμπη.

Το φλεγόμενο βαγόνι - Σοκαριστική φωτογραφία δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία (pic)

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες και τυλίχθηκαν στις φλόγες. Μάλιστα οι θερμοκρασία που αναπτύχθηκε έφτασε ακόμα και τους 1.500 βαθμούς Κελσίου όπως είπε ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός ανέφερε πως «το δεύτερο βαγόνι όπου και εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ήταν το ρεστοράν και το μπαρ, και κάηκε ολοσχερώς, ενώ το πρώτο και το τρίτο βρέθηκαν κάτω από το δεύτερο βαγόνι και έχουν πολτοποιηθεί».

Πηγή: iefimerida.gr

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.