ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βέρμπιτς – Κανονικά ο Κουρμπέλης

Με μοναδικό απόντα τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βέρμπιτς - Κανονικά ο Κουρμπέλης

Μετά από το διήμερο ρεπό, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Δευτέρα στη Λεωφόρο.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού προπονήθηκαν κανονικά, εκτός του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος ακολούθησε θεραπεία, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο.

Την ίδια στιγμή ο Κουρμπέλη είναι απόλυτα έτοιμος και θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Μετά το διήμερο ρεπό τους, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.