ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Έχασε το πορτοφόλι του και δεν μπήκε στο τρένο» (vid)

Σοκαριστική μαρτυρία.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Έχασε το πορτοφόλι του και δεν μπήκε στο τρένο» (vid)

Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με το Πανελλήνιο που παρακολουθεί τις εξελίξεις, ύστερα από την τραγωδία που συνέβη το βράδυ της Τρίτης με την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Η εικόνα με ξεπερνάει, μας ξεπερνάει όλους. Βλέπουμε μια άμορφη μάζα της πρώτης αμαξοστοιχίας. Αυτό που λέω τώρα είναι μακάβριο αλλά δεν νομίζω να βγει κάποιος ζωντανός από τα 2 πρώτα βαγόνια. Είναι σοκαριστικό», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη του «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι μέλος της οικογένειάς της ήταν να ταξιδέψει με το μοιραίο τρένο, ωστόσο έχασε το πορτοφόλι του και τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Έχασε το πορτοφόλι του και δεν μπήκε στο τρένο»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.