Μπάσκετ

Δοκιμασία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αναντολού Εφές

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) την Αναντολού Εφές για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, συνεχίζοντας τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο εν τέλει δεν αναβλήθηκε με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί στην «σκιά» της τραγωδίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι «πράσινοι» καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 8-17 δεν προλαβαίνει το «τρένο» της 8άδας, ωστόσο στις τελευταίες αγωνιστικές θέλει να κλείσει με όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα την φετινή του πορεία στη διοργάνωση.

Από τη μεριά της η Εφές Αναντολού με ρεκόρ 12-12 είναι κοντά αλλά όχι μέσα στην πρώτη οκτάδα, οπότε η νίκη για αυτή είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χάσει άλλο έδαφος.

Ο Χρήστος Σερέλης δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλιε Μίσιτς.

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Μιλιβόγιε Γιόβιτς και Εμίλιο Πέρεζ θα είναι οι τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version