ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Perastika Yitona: Ο τουρκικός Τύπος κάνει πρωτοσέλιδο την τραγωδία στα Τέμπη (vid)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, από την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 42 άνθρωποι, και δεκάδες τραυματίστηκαν και αγνοούνται.

Perastika Yitona: Ο τουρκικός Τύπος κάνει πρωτοσέλιδο την τραγωδία στα Τέμπη (vid)

Σύσσωμος και ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται σήμερα στην πολύνεκρη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη χώρα μας.

«Περαστικά γείτονα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, η οποία στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023). Η Hurriyet φιλοξενεί μάλιστα δημοσίευμα της για την πολύνεκρη τραγωδία και στην ηλεκτρονική της έκδοση, με αντίστοιχο τίτλο.

Η αντιπολιτευόμενη Cumhuriyet αναφέρει «Πενθεί η Ελλάδα» και κάνει αναφορά στην παραίτηση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως για τα 40.000 θύματα του σεισμού στην Τουρκία δεν υπήρξε καμία παραίτηση.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
tzou_

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (01.03.2023) στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού δικτύου Fox διαβάστηκε όλη η επιστολή παραίτησης του Κώστα Καραμανλή, κάνοντας έναν παραλληλισμό με το τι συνέβη στην Τουρκία, όπου δεν υπήρξε καμία παραίτηση μετά τον σεισμό.

sabach1

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία εξέφρασε τα συλλυπητήρια δια του Τούρκου προέδρου, που επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό. Και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε επικοινωνία με τον Νίκο Δένδια, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Περαστικά γείτονα»" />Σήμερα» για τα το τι αναφέρουν τα τουρκικά πρωτοσέλιδα μετά την τραγωδία στα Τέμπη. «Περαστικά γείτονα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, η οποία στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται στο σιδηροδρομικό δυστύχημα." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.