ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στα Τέμπη!

Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στα Τέμπη!

Συγκεκριμένα, η κ. Λεοντάρη ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Γκάγκα: Η απόφαση είναι να μην δουν οι συγγενείς τους νεκρούς

Στο μεταξύ η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαδικασία της ταυτοποίησης των νεκρών τόνισε ότι γίνεται μόνο μέσω DNA, καθώς έχει ληφθεί απόφαση οι συγγενείς να μην έρθουν σε επαφή με τις σορούς, που μπορεί να είναι απανθρακωμένες ή διαμελισμένες.

«Η απόφαση είναι να μην δουν, να μην έρθουν σε επαφή οι συγγενείς με τους ανθρώπους που δεν ζουν πια, για να είναι λιγότερο ψυχοφθόρο για εκείνους» τόνισε.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τη διαδικασία ταυτοποίησης με DNA, που γίνεται σε συνεργασία με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για τους τραυματίες, δήλωσε ότι οι περισσότεροι είναι σε καλή κατάσταση, δέκα έχουν χειρουργηθεί για κατάγματα και έξι είναι σοβαρά και νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο προσωπικό των νοσοκομείων όπου διακομίστηκαν τραυματίες, καθώς και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην έκτακτη έκκληση για συλλογή αίματος.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.