ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κλίμα πένθους στο Παναθηναϊκός – Εφές

Ως ένδειξη πένθους για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προβεί σε ορισμένες ενέργειες.

Κλίμα πένθους στο Παναθηναϊκός - Εφές

Σε κλίμα πένθους βρίσκεται η χώρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων και τον χαμό τόσων ανθρώπων.

Οι «πράσινοι» είναι δίπλα στις οικογένειες που βίωσαν το τραγικό δυστύχημα και σε ένδειξη πένθους πήραν πρωτοβουλίες, αφού δεν το έκανε η Euroleague.

Έτσι αποφάσισαν να προβούν σε  μια σειρά από κινήσεις:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1)Οι εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού θα φορούν ένα μαύρο διακριτικό ως ένδειξη πένθους. Δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να αγωνιστεί το τριφύλλι με μαύρες εμφανίσεις διότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αποδεκτό το αίτημα της Εφές να παίζει με τις μαύρες λόγω του σεισμού στην Τουρκία.

2)Κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα εις μνήμην των θυμάτων.

3) Δεν θα παίξει καθόλου μουσική στο γήπεδο.

4) Καμία δράση (χορηγικη ή άλλη) δεν θα γίνει στο παρκέ ή περιμετρικά πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.