ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στη φυλακή διαιτητής που εμπλέκεται στον βιασμό της 12χρονης!

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε πριν λίγο.

Στη φυλακή διαιτητής που εμπλέκεται στον βιασμό της 12χρονης!

Κατά την απολογία του ο 60χρονος, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είχε κάνει και σε συνέντευξη του κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο ίδιος απολογήθηκε σήμερα για το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Να σημειωθεί τέλος ότι προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση έλαβε σήμερα ο Ηλίας Μίχος, προσωρινά κρατούμενος και βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης. Η προθεσμία που του δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για τις 6 Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.