ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα καθιερωθεί ξανά το δίδυμο Σένκεφελντ-Μάγκνουσον – Με Σπόραρ στην 11άδα»

Την επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο πλευρό του Μπαρτ Σένκεφελντ στην άμυνα του Παναθηναϊκού σε… μόνιμη βάση κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Θα καθιερωθεί ξανά το δίδυμο Σένκεφελντ-Μάγκνουσον - Με Σπόραρ στην 11άδα»

Το… καθιερωμένο δίδυμο στα στόπερ με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον θα αρχίσει να έχει ξανά ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ο Βέρμπιτς και μοναδικός απών με τον Παναιτωλικό λόγω καρτών είναι ο Σάρλια. Ο Μάγκνουσον επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο μήνες. Δεν ήταν τραυματίας όλο αυτό το διάστημα, έκανε προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά δεν είχε ρυθμό και ο προπονητής είχε επιλέξει να μην τον χρησιμοποιήσει. Πλέον, έχω την αίσθηση ότι, με την παρουσία του, θα αρχίσει ξανά να χτίζεται το δίδυμο με τον Σένκεφελντ και από την Δευτέρα και μετά, εφόσον όλα πάνε καλά, θα καθιερωθεί ξανά. Δίνει παιχνίδι από πίσω στον Παναθηναϊκό, με την κάθετη πάσα του, το οποίο έλειψε αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Σπόραρ, που ήταν και ο μοναδικός ο οποίος «έδειξε κάτι» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν βλέπει άλλη αλλαγή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Νικολογιάννης υπενθύμισε ότι ο Παπαδόπουλος είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Αστέρας, όπου είχε δει λάθος τη φάση του πέναλτι, ενώ είναι ένας διαιτητής ο οποίος πάντα τον αφήνει με παράπονα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...