ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το πένθος της ΚΑΕ στο ματς με την Εφές – Μαύρο πανό πίσω από τους πάγκους

Σε πένθιμο κλίμα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Εφές στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, με ένα μαύρο πανό να βρίσκεται πίσω από τη γραμματεία.

Παναθηναϊκός: Το πένθος της ΚΑΕ στο ματς με την Εφές - Μαύρο πανό πίσω από τους πάγκους

Με τους παρακάτω τρόπους θα τηρήσει το πένθος για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι με την Εφές

Ενέργειες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εις ένδειξη πένθους για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών:

Οι εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού είναι με “πένθος” (μαύρο διακριτικό). Δεν ήταν εφικτό να αγωνιστεί με μαύρες εμφανίσεις διότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αποδεκτό το αίτημα της Εφές να παίζει με τις μαύρες λόγω του σεισμού στην Τουρκία. Το σταφ θα φορά μαύρες γραβάτες. Κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα εις μνήμην των θυμάτων. Δεν θα παίξει καθόλου μουσική στο γήπεδο. Καμία δράση (χορηγικη ή άλλη) δεν θα γίνει στο παρκέ ή περιμετρικά πριν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Πίσω από τους πάγκους και τη γραμματεία έχει τοποθετηθεί ένα μαύρο πανό. Στο cube παίζει μόνο το μήνυμα ότι: “Η Ελλάδα θρηνεί τα παιδιά της” / Στα αγγλικά “Greece mourns the loss of its Children”. Ενώ δεν θα ακουστεί ούτε ο ύμνος της EuroLeague.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.