ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατριχίλα: Φωτογραφία – ντοκουμέντο μέσα από το τρίτο βαγόνι λίγο πριν τη σύγκρουση (vid)

Ανατριχίλα προκαλεί μια φωτογραφία ντοκουμέντο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής.

Ανατριχίλα: Φωτογραφία – ντοκουμέντο μέσα από το τρίτο βαγόνι λίγο πριν τη σύγκρουση (vid)

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο οποίος επιβιβάστηκε στη μοιραία αμαξοστοιχία από την Αθήνα και αποβιβάστηκε λίγο πριν τη Λάρισα μόλις 15 λεπτά πριν από τη φονική σύγκρουση.

Η εικόνα ντοκουμέντο δείχνει το εσωτερικό του τρίτου βαγονιού και κάποιους από τους επιβάτες.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου μιλώντας στο Mega εξήγησε ότι την έβγαλε στις 22:02 και ήταν έξω από τα Παλαιοφάρσαλα, όπου η αμαξοστοιχία σταμάτησε, περίπου για 15 λεπτά, γιατί θα πέρναγε μάλλον μία άλλη αμαξοστοιχία.

Όλα τούμπα ξανά: Η διαφορά ΝΔ-Σύριζα σε νέα δημοσκόπηση φωνάζει για ντέρμπι
Όλα τούμπα ξανά: Η διαφορά ΝΔ-Σύριζα σε νέα δημοσκόπηση φωνάζει για ντέρμπι 187.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Τραγωδία στα Τέμπη: Φωτογραφία - ντοκουμέντο μέσα από το τρίτο βαγόνι λίγο πριν τη σύγκρουση

Στο μεταξύ αδιάκοπες είναι για τρίτη ημέρα οι προσπάθειες των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για την ταυτοποίηση των θυμάτων από την τραγωδία. Ήδη έως σήμερα το πρωί έχουν ταυτοποιηθεί 32 θύματα μέσω DNA.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ελληνική αστυνομία ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες. Τονίζεται το «μέχρι στιγμής», καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος από οικείους ή συγγενείς.

Πηγή: news247.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ