ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα: Ούτε στο Τραμ λειτουργεί η τηλεματική!

Κάθε μέρα και μια έκπληξη.

Βόμβα: Ούτε στο Τραμ λειτουργεί η τηλεματική!

Μεταξύ άλλων,ο κ. Τσώλης, μιλώντας στον Αnt1 υπογράμμισε πως “υφίσταται ζήτημα από το 2019. Η τηλεματική δεν λειτουργεί, δεν συνεργάζονται οι συρμοί με τα φανάρια. Το κέντρο ελέγχου δεν μπορεί να δει που βρίσκονται οι συρμοί.

Οι οδηγοί λειτουργούν χειροκίνητα, εκεί που δεν υπάρχει φανάρι, οι επιβάτες πηδούν από το όχημα και οι κατευθύνσεις, τα «ψαλίδια» δηλαδή, αλλάζουν ανά πάσα στιγμή”.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι “τα παλιά οχήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το νέο σύστημα της τηλεματικής που εγκαταστάθηκε το 2019” και υπογράμμισε ότι για όλα αυτά είχε ενημερωθεί ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος τόνισε ότι έχει υποβληθεί μήνυση στην Εισαγγελία το 2021 και το μόνο που έχει γίνει έκτοτε, ήταν να κληθούν για κατάθεση.

“Ο ανθρώπινος παράγοντας έρχεται μετά και συμβαίνει το μοιραίο. Αυτό είναι το πρόβλημα” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώλης.

Πηγή: news247.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.