ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ράγισε καρδιές η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τους νεκρούς των Τεμπών: η κίνηση προς τον ουρανό (vid)

Συγκινητική στιγμή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου να ακουμπά το σήμα του πένθους που φορούσε και κατόπιν να στέλνει μήνυμα στον ουρανό πριν από την εκκίνηση των 60 μέτρων.

Ράγισε καρδιές η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τους νεκρούς των Τεμπών: η κίνηση προς τον ουρανό (vid)

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ελληνίδα δρομέας, τερμάτισε 3η στην πρώτη προκριματική σειρά με επίδοση 7.26, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και πήρε το «εισιτήριο» για τον απογευματινό (σ.σ. λίγο μετά τις 19:00 ώρα Ελλάδας) ημιτελικό.

Κατά την παρουσίαση των αθλητριών, πριν από την έναρξη της κούρσας, η πρωταθλήτριά μας έδειξε το σήμα του πένθους, το οποίο φορούν όλοι οι Έλληνες αθλητές λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, και κατόπιν έδειξε προς τον ουρανό…

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...